Det här är AB Sundsvalls Fryseri


Djupfrysning har länge använts för att bevara kvalitet och smak hos livsmedel. Hemma kanske det är årets svampskörd eller veckans storkok som åker in i frysen. Hos oss handlar det ofta om större mängder än så men givetvis erbjuder vi lagring av till exempel älgkött om frysboxen hemma inte räcker till. Som kund hos oss hyr du lagerplats efter behov och för oss är det en självklarhet att behovet kan ändras från en månad till en annan. Hör av dig så tar vi tillsammans fram en lösning som passar. Fryslagring är ett utmärkt sätt att stanna tiden för att sedan kunna leverera just-in-time. Låt oss hjälpa dig med det!
 

Verksamhet

AB Sundsvalls Fryseri drivs av Börje Fröberg. I januari 2009 flyttade vi till nuvarande fastighet på Norra Förmansvägen i Birsta, Sundsvall. Vi lagrar huvudsakligen småskaliga varulager för små och medelstora företag men bland våra kunder finns även stora företag och privatpersoner.

I vår frys finns framförallt livsmedel men vi har även fått förtroende att lagra till exempel golvvärme och vattenprover. Verksamhetens högsäsong är under sensommar och höst då vår frys fylls av skogens bär.
 

Kapacitet

Lageryta frysrum: 3000 m³

Infrysningskapacitet: 100 ton/dygn
 
Lageryta kylrum: 150 m³
 

Kvalitet och kontroll

Temperaturen i våra lagerutrymmen övervakas dygnet runt av det automatiska loggersystemet IceSpy. Vi kontrollerar ditt gods när det lossas hos oss (emballage kontrolleras alltid, övrig kontroll enligt överenskommelse/offert), och vi ser till att dina varor är i gott skick vid utlastning.
 

Logistik

Vi har många års erfarenhet av transportbranschen och hjälper dig gärna att hitta en bra lösning för frakter till och från vårt lager. Vårt läge i Birsta med anslutning till både E4 och E14 ger goda förutsättningar för enkla och snabba transportlösningar.