Arkiv
Kategorier

Övning med Räddningstjänsten Medelpad

Publicerad Wednesday, November 11, 2015 19:00
Nyheter
I tisdags hade vi fullt pådrag hos oss då Räddningstjänsten Medelpad genomförde övningen "Ammoniakutsläpp på Sundsvalls Fryseri". Självklart är det viktigt för oss att ha ett kontinuerligt och bra samarbete med Räddningstjänsten, och att både vi och dom är väl förberedda i händelse av ett ammoniakutsläpp. Några bilder från övningen nedan. 

Ammoniakövning bild 1  Ammoniakövning bild 2  Ammoniakövning bild 3  

Hemglass och Alvestaglass i huset

Publicerad Thursday, July 09, 2015 11:00
Nyheter
Vi hälsar våra hyresgäster Hemglass och Alvestaglass välkomna till oss i Birsta. För Hemglass glassbilar kommer nya carportar att byggas. Spännande med utveckling och förändring tycker vi på Sundsvalls Fryseri :)

Hälsa på oss i Birsta!

Publicerad Thursday, February 06, 2014 05:10
Nyheter
Har du eller ditt företag behov av att lagra kyl- eller frysvaror? Du vet väl att vi finns i Birsta? Kom gärna in till oss och berätta mer så ger vi dig förslag på möjliga lösningar så snabbt vi kan.

Tillfällig flytt av Sundsvalls Fryseri

Publicerad Wednesday, October 24, 2012 15:13
Nyheter
Under november påbörjas ett renoveringsarbete av vår frysanläggning på Förmansvägen 18 i Birsta. Arbetet beräknas pågå till och med februari 2013. Under denna period kommer vårt fryslager att flyttas till Timmervägen 4 i Birsta (Menigos f.d. lokaler). Kontoret har vi kvar på Förmansvägen 18.
 
Vi räknar med att verksamheten kommer bedrivas som vanligt under hela perioden och självklart jobbar vi för att våra kunders verksamheter inte ska störas av den tillfälliga flytten.
 
För mer information är du alltid välkommen att kontakta oss.

Skogens röda ...

Publicerad Friday, September 14, 2012 09:07
Nyheter
Nu bjuder skogen på vackra, röda lingon! Bären som passar så bra till så mycket. Tänk dig fläskpannkaka med lingongrädde, en saftig lingonlimpa eller en höstmustig köttgryta med lingongelé. Och du vet väl att nästan ingenting doftar godare än lingonsyltskok. Om du har dragit ut i skog och mark för att plocka bär men inte riktigt hittar tid att stå i köket så har vi förstås ett gott råd: Frys in och spara till sedan! I frysen håller bären åtminstone ett år.


Bärsäsongen är här!

Publicerad Thursday, August 09, 2012 08:12
Nyheter
Nu är det den tiden på året då det syltas och saftas i stugorna. Var och varannan kotte ger sig ut i skogen för att plocka bär. I alla fall om man ska tro Facebook. Och visst är det härligt att frossa i färska bär och fylla sin frys innan vintern slår till? Här på Sundsvalls Fryseri är det nu vi har vår högsäsong. Varje dag strömmar nyplockade bär till oss och efter att vi har kontrollerat, räknat, vägt och märkt fryser vi in dem på löpande band. Bärsäsongen är här och vi fyller våra frysar!


Ny hemsida

Publicerad Tuesday, May 29, 2012 05:10
Nyheter
Nu har vi äntligen lanserat vår nya, fräscha hemsida. Sidan är framtagen i samarbete med 3DG Webbpartner, och våra förhoppningar är att du som kund kommer att finna sidan både lättnavigerad, informativ och ett bra hjälpmedel i din dialog med oss. Har du synpunkter eller frågor är du varmt välkommen att kontakta oss.